Studio Puur

Hallo, Ik ben Christien en je bevindt je op de website van Studio PUUR. Hier krijg je een kijkje in mijn wereld van de fotografie. Of het nu gaat om de mooiste culinaire hoogstandjes, de meest indrukwekkende interieurs, kleine of grote producten; ik zet ze met liefde op de foto. Graag ga ik met jou in gesprek hoe ik je erbij kan helpen om dit gerealiseerd te krijgen, zodat jouw website er indrukwekkend uit zal zien. Mijn uitgangspunt met fotografie is PUUR; fris, helder, uitnodigend; zoals het is.

PUUR; zo zijn mensen ook. Het is bijzonder om deelgenoot te mogen zijn van bijzondere gebeurtenissen in het leven van mensen. Dit kan variëren van een huwelijk, een zwangere, newborn, kinderen en gezinnen. Daar waar de meeste mensen het spannend vinden om voor de camera te verschijnen, zal ik je op je gemak stellen en de tijd nemen.

PUUR; zo is de natuur. Een echte onstpanning vind ik het om met mijn camera de natuur in te gaan. Lichtinval en details zijn voor mij echte triggers. Niets liever dan dit moois vastleggen.

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met me. Dan bespreken we de mogelijkheden rondom jouw wensen.

tot gauw! groetjes Christien

e-mail: studiopuur@outlook.com

Telefoon: 0638310135