Contact

Hoi! Ik ben Christien en welkom op de website van Studio PUUR.

Graag neem ik je mee in mijn wereld van de fotografie. Ik richt me vooral op de zakelijke fotografie.

FOODFOTOGRAFIE

Mijn liefde voor foodfotografie is eigenlijk bij toeval ontstaan! Ik fotografeer al ruim 20 jaar en in het begin fotografeerde ik vooral gezinnen, bruiloften en baby’s. Nu fotografeer ik voor restaurants, kookboeken of ontwikkel ik zelf recepten en verzorg de fotografie daarvan. En wat ben ik blij dat ik de switch gemaakt heb! Wat ik vaak terug hoor is dat iemand ‘zin heeft om het op te eten’ en dat is nou precies wat ik wil met mijn foto’s. Aantrekkelijk beelden maken die een lust voor het oog zijn, want daardoor wil jij graag bij dat ene restaurant eten of dat mooie kookboek kopen. De gerechten die ik zelf maak, zijn meestal niet te moeilijk om te maken en voor iedereen geschikt en daarom hoop ik je ook hiermee te inspireren.

BRANDING FOTOGRAFIE

Maar de connectie met mensen miste ik een beetje en daardoor heb ik sinds afgelopen jaar branding fotografie toegevoegd aan mijn pakket. Op mooie locaties werken met fijne ondernemers. Ik help ze zichzelf en hun bedrijf te presenteren, zodat ze kunnen stralen en groeien. Het is heerlijk om samen te werken en op deze manier tot fantastische beelden te komen die passen bij de branding van een bedrijf.

Oh! En af en toe komen er mooie andere kansen langs, die ik graag met twee handen aanpak. Wel met een zakelijke insteek. Ik hoop je dan ook te mogen verwonderen met alle andere mooie beelden die je hier kunt vinden, omdat er gewoon te veel moois in de wereld is om niet te laten zien.

Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op voor een kennismakingsgesprek en wie weet zien wij elkaar snel!

Liefs Christien

e-mail: studiopuur@outlook.com

Telefoon: +31 6 38 31 01 35